Monteur Paneelbouw Limburg

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO niv 3
  • Dienstverband Uitzenden
  • Locatie Limburg
  • Vacaturenummer 12511

Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Limburg, zijn wij op zoek naar (aankomend) paneelbouwers/ bedradingsmonteurs.
Je bent in staat om zelfstandig besturingskasten en schakelpanelen te bouwen vanaf tekening of schema's. Dit omvat zowel het mechanische als het elektrotechnische werk. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je functioneert ook goed binnen een team. Werkzaamheden bestaan o.a. uit; het mechanisch bewerken van schakelkasten (boren, tappen, ponsen, zagen) en compleet bedraden van schakelkasten volgens de tekening in de werkplaats.

Ook als je nog startende bent binnen deze functie of de ambitie hebt om deze functie te gaan vervullen, komen we graag met je in contact!

Functie eisen

Functie inhoud:
- Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in de panelenbouw, kastenbouw en/of besturingskasten.
- Je hebt een afgeronde opleiding MEP of je bent hier mee bezig. Of je hebt een andere relevante opleiding en/of cursus gevolgd.
- Bij voorkeur ben je in het bezit van een geldig VCA-certificaat.

Persoonskenmerken:
- Je bent betrouwbaar, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
- Je bent flexibel ingesteld en hebt een positieve uitstraling.
- Je bent bereid tot het volgen van opleidingen/ cursussen in de branche.
- Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer (pre).

We verzoeken je toch te solliciteren, als je over de nodige ervaring beschikt maar (nog) niet in het bovenstaande profiel past.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd!

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. De beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Tevens staat de binding hoog in het vaandel bij Aditech. Regelmatig hebben we dan ook een uitje, meeting of een andere aangelegeheid met het team.
Daarnaast is het streven van Aditech, dat je een werkplek hebt waar je met plezier langdurig werkt en niet al te veel reistijd hebt.

Wij bieden verder volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen via onze Aditech Academy.

Ben jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via