Plaatwerker

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Noord-Brabant
  • 12515

Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Noord-Brabant zijn wij op zoek naar zelfstandige plaatwerkers. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het volgens tekeningen en werkorders vervaardigen van verschillende producten uit plaatwerk volgens verschillende methoden en programma’s. Dit op basis van kennis van materialen en bewerkingen, afgestemd met collega’s inzake profiel bewerken, lassen en assemblage, zodanig dat onderdeel volgens plan en kwaliteit gereed is en order volgens gestelde doorlooptijd gereed kan komen. Ook heb je kennis van het vervaardigen of aanpassen van CAD-CAM programma’s voor ponsmachines, het uitvoeren van de bewerkingen knippen, ponsen, drukvoegen, uithappen en zetten met behulp van diverse machines (NC, CNC, en conventioneel), maar ook het instellen van de te bedienen machines; aanpassen van programma’s aan de machine. En natuurlijk het controleren van de bewerking op uiterlijk en op de voorgeschreven afmetingen met behulp van o.a. schuifmaat en rolmaat; uitvoeren van correcties.

Functie eisen

- Afgeronde opleiding richting metaalbewerken niveau 3;
- Relevante aantoonbare werkervaring is een must;
- Zelfstandig tekening kunnen lezen en kunnen werken;
- Zorgvuldigheid en nauwkeurigheid is een must;
- Basiskennis van Windows is een pré;
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
- Vanzelfsprekendheid werk je volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu;
- In bezit van een (geldig) VCA certificaat;
- Je bent betrouwbaar en beschikt over goede Nederlandse communicatieve vaardigheden;
- Je bent flexibel ingesteld en hebt een positieve instelling;
- Je bent bereid tot het volgen van opleidingen/cursussen in de branche;
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. Bij Aditech vinden wij het belangrijk dat je waardering krijgt voor je werk. Daarnaast zijn de beloning en de overige secundaire arbeidsvoorwaarden prima geregeld. Zo zijn er mogelijkheden om jouw kennis up to date te houden door het volgen van traingen en cursussen.

We snappen dat je het fijn vindt om in de buurt van huis te werken. Files en lange ritten met de trein kosten tijd en energie waar niet iedereen blij van wordt. Daarom proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Ben jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Over het bedrijf


WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.
Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!
Vacature doorsturen