Monteur Data-/ Telecominstallaties (Brabant)

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Noord-Brabant
  • 12508

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Noord-Brabant zijn wij op zoek naar zelfstandig elektromonteurs data en telecom.

Je gaat op projectmatige basis aan de slag bij diverse grote bedrijven en instellingen, zoals banken, ziekenhuizen, gemeentehuizen e.d. Het betreffen projecten voor langere duur! De werkzaamheden betreffen: aanleg, danwel onderhoud van datanetwerken. Daarbij kun je denken aan: buizen en kabelgoten monteren, kabels trekken, verbindingen testen e.d. Daarnaast patchen en afmonteren van connectoren.

Functie eisen

- Je hebt ervaring als datamonteur (patchen van panelen en afmonteren van connector);
- Je beschikt over een afgeronde opleiding elektrotechniek;
- Je bent gewend om nauwkeurig te werken;
- Je bent representatief, klant- en servicegericht en communicatief vaardig. Kortom: je bent het visitekaartje van de opdrachtgever;
- Het is een must dat je de Nederlandse taal goed beheerst;
- Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
- Mogelijkheid tot het verkrijg van een VOG (Verklaring omtrent gedrag);
- Je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer;
- Je bent woonachtig in de omgeving Noord-Brabant en op korte termijn beschikbaar.

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. Bij Aditech krijg je waardering voor je werk. Daarnaast zijn de beloning en de overige secundaire arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Tevens hebben wij er begrip voor dat je graag in de buurt van huis wilt werken. Files en lange ritten met de trein, kosten tijd en energie waar niet iedereen blij van wordt.

Voor het volgen van trainingen en cursussen krijg je voldoende mogelijkheden zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven.

Ben jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd!
Vacature doorsturen