Loodgieter regio Eindhoven

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Noord-Brabant
  • 12502

Over de functie

Voor verschillende projecten van onze klanten in regio Eindhoven en omgeving zijn wij op zoek naar zelfstandige loodgieters, met kennis binnen deze branche. Dit blijkt uit je ervaring die je op hebt gedaan binnen verschillende projecten in o.a. de utiliteit, zowel nieuwbouw als renovatie. Zelfstandigheid is een vereiste, lettend op de werkzaamheden die je mag uitvoeren.

Tot je werkzaamheden behoren o.a. het leggen van leidingen (dun- en eventueel dikwandig), het plaatsen, installeren en afmonteren van sanitair. Aan de hand van tekeningen/ schema's bepaal je, zelfstandig of in overleg met je leidinggevende of collega monteur, de beste aanpak. Je denkt actief mee in ontstane problemen tijdens je project. Kortom een echt installatiemonteur die kennis van dit vak heeft!

Ook als je nog startende bent binnen deze functie of de ambitie hebt om deze functie te gaan vervullen, komen we ook graag met je in contact!

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding installatietechniek of aantoonbare ervaring in de installatiebranche.
- Je bent in het bezit van een VCA basis veiligheidscertificaat of je bent bereid deze via de Aditech Acedemy te halen.
- Je hebt eventuele aanvullende certificaten.
- Je bent flexibel inzetbaar en past je gemakkelijk aan op een nieuwe werklocatie.
- Je kunt zowel zelfstandig als in een teamverband werken.
- Je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. De beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Tevens staat de binding hoog in het vaandel bij Aditech. Regelmatig hebben we dan ook een uitje, meeting of een andere aangelegenheid met het team.
Daarnaast is het streven van Aditech, dat je een werkplek hebt waar je met plezier langdurig werkt en niet al te veel reistijd hebt.

Aditech verzorgt jouw werkkleding, (elektrisch) gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wij bieden verder volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen via onze Aditech Academy.

Ben jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!
Vacature doorsturen