Elektromonteur (industrie)

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Noord-Brabant
  • 12490

Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers regio Eindhoven en omgeving, zijn wij op zoek naar elektromonteurs. Als industrieel elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor de aanleg van industriele elektronische installaties op zeer diverse projecten, zoals: chemie, voedingsmiddelen industrie en de machinebouw.
Afhankelijk van jouw kennis en ervaring werk jij bijvoorbeeld aan: machines, motoren, besturingen, petrochemie en meet- en regelinstallaties. Het vertalen van tekeningen/ schema's naar de uitvoering, beheers jij als geen ander. Net als het monteren van leidingen en verdeelpunten. Zowel sterk- als zwakstroom. In buis, kabel of draadvorm. Ook het samenstellen van verdeelkasten en het aansluiten van elektrotechnische apparatuur doe je met het grootste gemak. Je komt veel bij klanten over de vloer en je krijgt dus met verschillende installaties en klanten te maken.

Ook als je nog startende bent binnen deze functie of de ambitie hebt om deze functie te gaan vervullen, komen we ook graag met je in contact!

Functie eisen

- Je bent enthousiast en hebt ervaring in een industriele elektrotechnische werkomgeving.
- Je hebt een klantgerichte instelling en zet je voor de volle 100% in. Je bent zelfstandig, maar voelt je ook thuis in het werken in teamverband.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een klantvriendelijke instelling.
- Je beschikt over een elektrotechnische opleiding of aantoonbare ervaring.
- Je beschikt over een geldig basis VCA veiligheidscertificaat of bereid om deze via de Aditech Acedemy te halen.
- Je beschikt bij voorkeur over aanvullende sprecifieke certificaten, zoals: veilig werken met hoogwerker, NEN 3140 en Atex (pré, geen must).
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
- Tot slot beschik jij over rijbewijs B en heb jij de beschikking over eigen vervoer.

Persoonskenmerken:
- Afwisselend zelfstandig kunnen en willen werken.
- Loyaal en prettig in omgang.
- MBO werk- en denkniveau

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. De beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Tevens staat de binding hoog in het vaandel bij Aditech. Regelmatig hebben we dan ook een uitje, meeting of een andere aangelegenheid met het team.
Daarnaast is het streven van Aditech, dat je een werkplek hebt waar je met plezier langdurig werkt en niet al te veel reistijd hebt.

Aditech verzorgt jouw werkkleding, (elektrisch) gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wij bieden verder volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen via onze Aditech Academy.

Ben jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!
Vacature doorsturen