Elektromonteur (retail)

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Noord-Brabant
  • 12489

Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers regio Noord-Brabant zijn wij op zoek naar elektromonteurs in de retail voor diverse langdurige projecten. Als gespecialiseerd elektromonteur retail ben je gewend aan strakke werkschema’s en werken met een diversiteit aan specialisten om je heen. Het volledig zelfstandig kunnen werken, inzicht hebben in de uit te voeren werkzaamheden, onder druk en met een strakke tijdsplanning, vindt je prettig en juist dat maakt jou tot een retailmonteur! Je hebt ervaring met deze werkzaamheden en kunt zelfstandig en in teamverband vanaf tekening elektrotechnische installaties aanleggen en hebt ervaring met data-/telecommunicatieinstallaties, CCTV-, brandmelding-, toegangscontrole-, inbraak- en kassasystemen.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding elektro (MTS-E, MSI, EMSI, MBV);
- Relevante werkervaring als elektromonteur en minimaal één jaar in de retail;
- Het is van groot belang dat je werkt volgens de geldende normen en veiligheidseisen;
- In bezit van een (geldig) VCA certificaat;
- Je bent betrouwbaar, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Je bent flexibel ingesteld en hebt een positieve uitstraling;
- Je bent bereid tot het volgen van opleidinge/cursussen in de branche;
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. Bij Aditech vinden wij het belangrijk dat je waardering krijgt voor je werk. Daarnaast zijn de beloning en de overige secundaire arbeidsvoorwaarden prima geregeld. Zo zijn er mogelijkheden om jouw kennis up to date te houden door het volgen van traingen en cursussen.

We snappen dat je het fijn vindt om in de buurt van huis te werken. Files en lange ritten met de trein kosten tijd en energie waar niet iedereen blij van wordt. Daarom proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Ben jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.
Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!
Vacature doorsturen