Calculator

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO niv 3
  • Dienstverband Uitzenden
  • Locatie Noord-Brabant
  • Vacaturenummer 12478

Over de functie

De calculator/werkvoorbereider houdt zich bezig met het inmeten van werken en met de voorbereiding en calculatie zodat een offerte kan worden opgesteld. Dit alles met het doel zoveel mogelijk opdrachten te scoren tegen een rendabele prijs, de juiste tijdsnormen en juiste prijsstelling van materiaal. Verder ondersteunt de calculator/werkvoorbereider de projectleiding met projecten en verwerkt o.a. meer- en minderwerken van de verschillende projecten volgens vastgestelde procedures. Tevens stelt de calculator/werkvoorbereider volledige dossiers samen van benodigde werkdocumenten. Sporadisch zal het voor kunnen komen dat je (kleine) tekenwerkzaamheden verricht.

Functie eisen

- Je hebt een MBO-opleiding E-installaties eventueel aangevuld met TSI-opleiding
- Je hebt kennis van automatiseringssysteem Syntess
- Kennis van Stabicad en Autocad zijn gewenst
- Je kan in teamverband werken, daarnaast ben je inventief en vooruitstrevend

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat wij bieden

Jij gaat projectmatig via Aditech aan de slag. Wij bieden je een uitstekend salaris. Daarnaast verzorgt Aditech jouw werkkleding, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen in bijvoorbeeld: MBV, MSI, EMBI, etc. Deze worden geheel of gedeeltelijk vergoed. Ook veiligheidscertificaten zoals: VCA, NEN-1010, NEN-3140, Hoogwerker en Atex zijn via Aditech te halen. Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via