Accountmanager

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Regio Overijssel
  • Vacaturenummer 37800017

Over de functie

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van nieuwe en bestaande klanten. Binnen de regio zoek jij uit waar het potentieel ligt en hiermee ga je aan de slag. Dit wil zeggen nieuwe klanten bezoeken, telefonische acquisitie, relaties beheren, netwerken om uiteindelijk met de (nieuwe) klanten een zo goed mogelijke relatie op te bouwen.

Naast het relatiebeheer ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de planning van de medewerkers. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de beschikbare mensen en dit neem je mee tijdens de gesprekken met de klanten. Hierbij is het wel belangrijk om te melden dat je geen 'planningbelletjes' zult doen, dit verzorgt de andere collega. Daarnaast zal je minder betrokken zijn bij de werving en selectie van kandidaten, dit gedeelte pakt je collega op. Het is echter wel zo dat je samen met de collega de werving oppakt als bijvoorbeeld de klant een specifieke kandidaat zoekt. Dit betekent dat er situaties zijn waarbij de functies elkaar kunnen overlappen en daarom is het belangrijk dat er onderling een goede samenwerking is.

Functie eisen

Om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren, dien je te beschikken over een sterke ondernemersgeest met een commerciële drive. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt zodat de klanten en onze medewerk tevreden zijn. Je beschikt over een MBO+/HBO werk en denkniveau en interesse in de techniek. Ervaring in de uitzendbranche is een pré.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan als Accountmanager binnen Aditech wel zitten? Neem dan contact met ons op door op onderstaande button solliciteren te klikken.

Wat wij bieden

Werken met een jong enthousiast team waarbij je alle ruimte krijgt om je ondernemersgeest in te zetten en jezelf te ontplooien. Daarnaast zijn er diverse doorgroeimogelijkheden en investeren wij maximaal in de ontwikkeling van onze medewerkers.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via