Vakman Zonnepanelen

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Noord-Brabant
  • 12415

Over de functie

Heb jij verstand van het monteren van zonnepanelen en/of elektrotechniek? En vind je het leuk om klanten snel en goed te helpen? Dan zoeken wij jou!

Functie eisen

De montagewerkzaamheden bestaan uit het monteren van zonnepanelen op hellende en platte daken. Je werkt meestal bij particuliere klanten, dus een verzorgde uitstraling en klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Zowel het plaatsen als het aansluiten van zonnepanelen behoren tot jouw takenpakket. Je vindt het leuk om ‘van klus naar klus’ te rijden door heel Nederland. Je bent zelfstandig, geordend en initiatiefrijk.

Wat wij bieden

Wij bieden naast een goede werksfeer en een fijn team, marktconforme arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is erg ondernemend. Innoveren en duurzaamheid zijn belangrijken punten. Ze bieden graag een uitdaging. Deze baan is dan ook meer dan alleen een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving. Jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot het volgen van training of opleiding en deelnemen aan uitdagende projecten zijn ook heel belangrijk.
Vacature doorsturen