Elektromonteur Jachtbouw (regio Aalst)

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 2
  • Locatie: Aalst (gld), Gelderland
  • 12318

Over de functie

Ben jij elektromonteur met een voorliefde voor jachten en ook nog eens op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kan je nu stoppen met rondkijken. Want wij zoeken 3 personen zoals jou.

Wij zoeken voor een jachtbouwer in de regio Zaltbommel 3 personen met relevante werkervaring die het niet erg vinden om buiten het elektrowerk ook het stukje sanitair (etc.) te plaatsen. Het gaat hier om het opbouwen van een jacht van a tot z. Complete elektro-installatie, inclusief het bedraden en aansluiten van besturingskasten. Dus je vanaf machinekamer, bekabeling tot aan de stuurhut en buitenom.

Functie eisen

- Jij weet wel wat je moet doen als jij zo'n jacht op loopt;
- Jij hebt affiniteit met scheeps/jacht/maritieme elektrotechniek;
- Jij vindt het fijn om zowel in teamverband als alleen te werken;
- Jij houdt van gezelligheid en serieus werken op hetzelfde moment.

Wat wij bieden

- Prettig salaris;
- Uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een groeiend bedrijf;
- Een ontspannen werksfeer met enthousiaste collega’s;
- Uitstekende opleidingsmogelijkheden.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is een technisch specialist die garant staat voor topkwaliteit. Doordat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan, kunnen wij ons al jarenlang rekenen tot de top 3 van leveranciers in technisch personeel. Met meer dan twintig jaar ervaring en een landelijke dekking van 14 vestigingen, kan Aditech snel schakelen tussen vraag en aanbod. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen