Elektromonteur Utiliteit / Industrie (regio Bommelerwaard)

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 2
  • Locatie: Zaltbommel, Gelderland
  • 12310

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan die past bij jouw technische talent en vakmanschap?

Voor de afdeling Elektrotechniek is Aditech Gorinchem per direct op zoek naar ervaren Elektromonteurs (Utiliteit/Industrie). Of je wilt heel graag leren.

Voor een relatie uit de regio Bommelerwaard zijn we per begin maart op zoek naar een elektromonteur die kan bijspringen voor drie grote projecten welke zijn in Zaltbommel, Kerkdriel en Veldriel. We zoeken hier een gemotiveerd persoon voor die mee gaat helpen met de algehele elektrotechnische aanleg van sterkstroom in utiliteits-/industriepanden.

Als Elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren van elektrotechnische installaties. Je monteert diverse elektrotechnische installaties (zowel sterkstroom als zwakstroom installaties). Dit doe je aan de hand van tekening en instructies. De werkzaamheden bestaan o.a uit het aanleggen van de installaties, het afmonteren van de installaties en het op verzoek van de klant maken van aanpassingen op de installaties.

Functie eisen

- Afgeronde MSI opleiding of vergelijkbare elektrotechnische opleiding;
- Enkele jaren relevante werkervaring als Elektromonteur;
- In bezit van diploma Basisveiligheid VCA;

Wat wij bieden

- Een ontzettend goed salaris, dat is toch altijd het belangrijkste.
- Een enorm leuke werkgever, ook niet onbelangrijk
- Goede arbeidsvoorwaarden, vakantiedagen, gereedschappen, kleding, alles wat je nodig hebt.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.
Vacature doorsturen