Junior werkvoorbereider elektrotechniek

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Noord-Holland
  • 12302

Over de functie

Ben je op dit moment werkzaam als elektromonteur en ben je toe aan de volgende stap? Aditech Engineering is op zoek naar een junior werkvoorbereider voor een elektrotechnisch installatiebedrijf.

Via Aditech Engineering krijg je de kans jezelf verder te ontwikkelen als werkvoorbereider. Afhankelijk van je kennis en kunde zal je opgeleid worden van monteur naar werkvoorbereider. Het installatiebedrijf is actief binnen de woningbouw en utiliteit. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het gehele proces. Van de projectleider krijg je de opdracht binnen. Je begint met het inventariseren van de wensen van de klant. Aan de hand van dit plan gaat de tekenaar aan de slag met het ontwerpen van de elektrotechnische installatie. Als je de tekening binnen hebt begin je met het maken van de calculaties en maak je een offerte. In overleg met de projectleider stuur je de offerte door naar de klant / opdrachtgever. Als er een akkoord is van de klant start je met de voorbereidingen van het project. Hierbij kan je denken aan het maken van planningen, bestellen van materiaal en het maken van werkmappen.

Functie eisen

- Je bent technische aangelegd
- Werken met computers is voor jou geen probleem
- Je hebt interesse in de beveiligingstechniek
- Je bent gewend te werken volgens vastgelegd procedures
- Als persoon ben je bereid hard te werken en jezelf verder te ontwikkelen

Wat wij bieden

Als werkvoorbereider ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen