Programmeur

  • Uren: 40
  • Opleiding: HBO
  • Locatie: Zuid-Holland
  • 12259

Over de functie

Ben jij de programmeur die voor alles een oplossing weet? Woon jij in de buurt van Gorinchem? Spreek jij vloeiend PHP, C++, Java en/of een andere programmeertaal? Ben je in het bezit van vlugge vingers die met gemak de door ons gewenste tools kunnen programmeren die wij nodig hebben? Ben je daarnaast ook een snelle denker die voor alles een oplossing weet? Dan zijn we bij Aditech op zoek naar jou!

Jij moet dé spil in het web van onze verschillende platformen worden. Want we zijn op zoek naar dé go-to guy (of go-to girl) die onze wensen in vervulling kan laten gaan. Daarnaast ga je je bezighouden met het integreren van meerdere platformen in één groot platform. Er zijn genoeg uitdagingen om je werk hier uitdagend te houden, maar durf je dat ook aan?

Je speurt naar slimmigheden als Sherlock Holmes en lost problemen op als één van de Ghostbusters. Je kunt goed alleen werken, maar je benaderd anderen wanneer dat nodig is. Je gaat werken voor het leukste uitzendbureau van Nederland en daarnaast zal je met regelmaat ook ‘uitgeleend’ worden aan een van onze bedrijfspartners. Maar het grootste deel van de tijd zal je doorbrengen bij Aditech.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou:

- Je weet alles van API’s; vooral van API’s die niet in de dierentuin te vinden zijn.
- Je bent in staat verschillende webservices te optimaliseren en (indien nodig) deze met elkaar te verweven.
- Jij kunt de tools maken die wij nodig hebben. (Of voor ogen hebben.)
- Je bent in de bloei van je leven.
- Je beheerst meerdere programmeertalen, en je bent niet bang deze te gebruiken.
- Een dashboard maken voor een (web)applicatie is jou niet vreemd.
- Code ‘kloppen’ doe jij met veel plezier (en overtuiging)!

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag bij het beste uitzendbureau in de techniek! Je wordt omringd door jonge collega’s vol energie, die van feestjes, borrels en grappen houden (vooral ook op de werkvloer). Je krijgt alle vrijheid om jouw programmeerbare ideeën te spuien en jezelf verder te ontwikkelen tot topprogrammeur. Hier staan een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden - zoals een laptop, een auto van de zaak en/of reiskostenvergoeding en de mogelijkheid tot thuiswerken - tegenover. En niet te vergeten, je krijgt er de gezelligste collega’s van Nederland én een aantal leuke feestjes bij!

Ben jij de programmeur die wij zoeken? Solliciteer dan direct

Over het bedrijf

De beste zijn in alles wat we doen. Dat is waar Aditech voor gaat. Dit bereiken we door hard te werken en veel plezier te maken. Door uitdagende doelen te stellen en successen met elkaar te vieren. We werken in een informele sfeer en vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Met elkaar zorgen we ervoor dat we het beste uit onszelf kunnen halen.
We zijn trots op onze mensen. We zijn trots op wat we doen. We werken met winnaars!
Vacature doorsturen