Monteur Technisch Support

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Etten-Leur, Noord-Brabant
  • 12226

Over de functie

Samen met je collega’s zorg je er voor dat al deze vragen en problemen in no-time worden opgelost. Als je er zelf niet meer uitkomt, kan je ook altijd een beroep doen op onze specialisten.
Je bewaakt het proces zorgvuldig en zorgt dat de klant een adequate oplossing krijgt aangeboden. Je registreert en analyseert ook de aangemelde vragen of problemen.
Uiteraard bewaak je de voortgang en de communicatie met de klant en probeer je altijd pro-actief onze klantbeleving te optimaliseren.
Een tevreden klant is waar het om gaat!

Functie eisen

Wat verwachten we van je?

Je hebt minimaal MBO-3 of 4 werk- en denkniveau;
Je computer skills zijn up to date;
Je kan accuraat en zelfstandig werken;
Klanttevredenheid en service zit “in je bloed”;
Je hebt actuele kennis van en bent geïnteresseerd in techniek, internet, WIFI, IP TV en wil je hierin verder ontwikkelen;
Je bent een team player;
Je bent indien nodig bereid om aanvullende opleidingen of cursussen te volgen;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende functie in een enthousiast team waarin jouw bijdrage een verschil kan en mag maken! Natuurlijk hebben wij een eigentijds arbeidsvoorwaarden pakket en ontvang je bij een passend salaris. De klant is een jong en modern bedrijf en doen aan het “nieuwe werken”?; Zij zijn flexibel en verwachten dat ook van jou.

Onze klant is een jonge, innovatieve en snelgroeiende organisatie met focus op vernieuwende IT- en Telecomdiensten voor de zakelijke en consumentenmarkt.

Over het bedrijf

Onze klant is een jonge, innovatieve en snelgroeiende organisatie met focus op vernieuwende IT- en Telecomdiensten voor de zakelijke en consumentenmarkt.

De klant heeft een landelijke dekking en werkt vanuit diverse locaties. Zij hebben de ambitie om deze dienstverlening in de komende jaren uit te breiden naar andere Europese landen
Vacature doorsturen