Controller

  • Uren: 40
  • Opleiding: HBO
  • Locatie: Overijssel
  • 12184

Over de functie

Je bent de onafhankelijk sparringpartner en adviseur van de directeur en de aandeelhouders. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van de financiële en niet-financiële controletaken en initieert, implementeert en borgt verbeteringen. Je geeft functioneel leiding aan de boekhouding. Je bent omgevingssensitief, stevig, overtuigend, verbindend en daadkrachtig en spreekt anderen aan op hun verantwoordelijkheden.

Functie eisen

- HBO Opgeleid
- aantoonbaar succesvol in vergelijkbare organisatie
- goede kennis van Engelse taal is gewenst i.v.m. rapportering aan het bestuur en de internationale contacten van de organisatie.
- representatief
- collegiaal

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende parttime baan als Controller aan voor 24 uur, wat in de toekomst zou kunnen oplopen naar fulltime dienstverband. Je hebt altijd een vast contactpersoon bij Aditech waar je alles aan kunt vragen.
Leuke borrels en uitjes met collega’s en natuurlijk marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Daarnaast ga je samenwerken met een eerlijk, betrouwbaar maar bovenal gezellig team.

Word jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Over het bedrijf

Onze cliënt is een groothandel in vloerbedekkingen, gevestigd in Genemuiden. Het huidig team bestaat uit 6 personen. De groothandel - al ruim 50 jaar actief - importeert en exporteert vloerbedekkingen naar de Europese markt.
Vacature doorsturen