Administratief medewerker

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 2
  • Locatie: Gelderland
  • 12181

Over de functie

Aditech engineering is voor een installatiebedrijf gericht op de beveiligingstechniek op zoek naar een administratief medewerker. Ben jij zowel communicatief sterk en heb je altijd alle administratie op orde? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de administratieve processen. Het is jou taak om ervoor de zorgen dat alle projectadministratie op de juiste wijzen wordt verwerkt. Hierbij kan je denken aan het verwerken van materiaallijsten, werktekeningen, uren registratie en keuringsrapporten. Je zorgt ervoor dat de projectleiders en werkvoorbereiders op tijd de administratieve zaken aanleveren, maar bent zeker niet bang om hier achteraan te bellen.
De invulling van de functie staat nog niet helemaal vast, het kan zijn dat er andere werkzaamheden bij je takenpakket worden gevoegd.

Functie eisen

Minimaal een afgeronde MBO opleiding;
Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een technisch bedrijf;
Goede kennis van MS office;
Je bent fulltime beschikbaar;
Kennis van technische tekeningen en de verschillende technische documenten;
Ervaring met het verwerken van technische documenten volgens regels en richtlijnen;
Het vermogen om nieuwe software snel eigen te maken;
Uitstekende communicatieve skills;

Wat wij bieden

Als administratief medewerker ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen