BIM modelleur elektrotechniek regio Amterdam

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • 12149

Over de functie

Als BIM modelleur maak je nieuwe 3D ontwerpen van elektrotechnische installaties in Revit en pas je bestaande installaties of as-build installaties aan. Soms vanuit een bestek, maar vaker vanuit een schets. Bij het uitwerken van de elektrotechnische installatie zoek je samen met het projectteam naar de meest geschikte producten en installatie methoden. Ook voer je clash controls uit. Je neemt deel aan clashsessies en werkt regelmatig in projectteams met zowel interne als externe projectleden. Daarnaast woon je coördinatievergaderingen bij. Je hebt dus contact met vele stakeholders zoals projectleiders, werkvoorbereiders, monteurs en opdrachtgevers en bouwteampartners en stelt je daarbij flexibel op.

Functie eisen

- Je hebt relevante werkervaring als BIM modelleur
- Je bent bekend met AutoCAD, StabiCAD en BIM
- Je kan goed samenwerken en schakelt tussen verschillende projecten
- Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek op het gebied van materiaal en wet- en regelgeving.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan als BIM modelleur bij een elektrotechnisch installatiebedrijf in Amsterdam met de mogelijkheid om in vaste dienst te komen. Je hebt altijd een vast contactpersoon bij Aditech waar je alles aan kunt vragen.
Leuke borrels en uitjes met collega’s en natuurlijk marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Bij Aditech heb je ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van opleiding en cursussen.
Daarnaast ga je samenwerken met een eerlijk, betrouwbaar maar bovenal gezellig team.

Word jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen