Calculator elekrotechniek

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Noord-Holland
  • 12148

Over de functie

Als calculator /engineer maak je een nauwkeurige kostprijsbegroting voor kleine en grote projecten op basis van de specs van de opdrachtgever. Je neemt projecten ter plaatse op. Je maakt en controleert calculaties voor nieuwbouw- en renovatietrajecten. Dit doe je regelmatig op basis van een globale omschrijving. Daarnaast werk je offertes en werkomschrijvingen uit en vraag je prijzen op bij leveranciers en onderaannemers. Je trekt de benodigde materialen uit en voert ze in het calculatiepakket Syntess in.
Vanuit jouw kennis en ervaring signaleer en beoordeel je mogelijke risico’s en kansen binnen de bandbreedte van het bestek of de functionele eisen van de opdrachtgever. Je schat deze kansen en risico’s in en adviseert de opdrachtgever. Ook onderhoud je contacten met opdrachtgevers, leveranciers en interne afdelingen over details van de calculatie.

Functie eisen

- Afgeronde opleiding MBO niveau 4 richting elektrotechniek of gelijkwaardig
- Je bent bekend met Syntess
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het maken van calculaties
- Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek en materialen.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan als calculator bij een elektrotechnische installatiebedrijf in Amsterdam met de mogelijkheid om in vaste dienst te komen. Je hebt altijd een vast contactpersoon bij Aditech waar je alles aan kunt vragen.
Leuke borrels en uitjes met collega’s en natuurlijk marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Bij Aditech heb je ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van opleiding en cursussen.
Daarnaast ga je samenwerken met een eerlijk, betrouwbaar maar bovenal gezellig team.

Word jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen