Werkvoorbereider

  • Uren: 40
  • Opleiding: HBO
  • Locatie: Overijssel
  • 12069

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan die past bij jouw ervaring als werkvoorbereider?

Voor onze afdeling Aditech Engineering zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die ervaring heeft met 3D tekenen en zich thuis voelt in de wereld van metaal.

Onze relatie is volop in beweging en ze maken als toeleverancier plaatwerk producten voor hun klanten, die zij vervolgens zelf verder verwerken in hun productie. Van complete las constructies in aluminium en RVS, waarbij constructie uit plaat het uitgangspunt is wordt volledig door ons verzorgt.

Op het moment dat er een aanvraag van een klant binnenkomt ben je de persoon die precies weet welke stappen er genomen moeten worden. Jij bent de persoon die precies weet hoe de order zo soepel mogelijk de productie inrolt. Je bent verantwoordelijk voor een goede uitwerking van de order. Heb je alle benodigde informatie ontvangen?Zijn alle 3D (CADfiles) werktekening en stuklijsten ontvangen en correct? Het is van belang om de doorlooptijden zo kort mogelijk te houden. Je werkt met systemen en software die je hierbij ondersteunen. Dan kan het proces van start!

Functie eisen

- HBO werk en denk niveau;
- Ervaring met 3D tekenen; (HiCAD)
- Kennis van WTB;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Zelfstandig
- Meedenken en meewerken in ontwikkelingstrajecten ten behoeve van verbeteringen in het productieproces, productietechnieken en producten.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan als Werkvoorbereider aan. Je hebt altijd een vast contactpersoon bij Aditech waar je alles aan kunt vragen.
Leuke borrels en uitjes met collega’s en natuurlijk marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Bij Aditech heb je ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van opleiding en cursussen.
Daarnaast ga je samenwerken met een eerlijk, betrouwbaar maar bovenal gezellig team.

Word jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is een technisch specialist die garant staat voor topkwaliteit. Doordat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan, kunnen wij ons al jarenlang rekenen tot de top 3 van leveranciers in technisch personeel. Met meer dan twintig jaar ervaring en een landelijke dekking van 14 vestigingen, kan Aditech snel schakelen tussen vraag en aanbod. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Vacature doorsturen