Elektromonteur Industrie

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 1
  • Locatie: Overijssel
  • 12014

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandig elektromonteur. Als elektro monteur ben je verantwoordelijk voor het beheer van de elektrotechnische installaties. Het uitvoeren van preventief onderhoud en het oplossen van storingen. Het uitvoeren van opdrachten gericht op vernieuwing en aanpassingen.

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk om het proces zo optimaal mogelijk te laten draaien.

Functie eisen

- Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronica of aanverwante opleiding, allen geen must!
- In het bezit van diploma VCA of bereid deze te halen
- Je hebt interesse in Elektrotechniek aangevuld met mogelijk meet & regeltechniek, mechanica, hydrauliek, en pneumatiek
- Je hebt een enthousiaste en flexibele instelling
- Je bent zelfstandig en je kan in teamverband werken
- Woonachtig in Arnhem of omgeving, Nederlands sprekend

Wat wij bieden

- Een prettige en informele werkomgeving
- Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
- Kans op een vast dienstverband
- Uiteraard een prima salaris

Aditech zoekt een zelfstandig elektromonteur, die bij voorkeur ervaring heeft. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bel even met Aditech Zwolleof solliciteer direct via deze vacature.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen