Werkvoorbereider

  • Uren: 40
  • Opleiding: HBO
  • Locatie: Gelderland
  • 11729

Over de functie

Je bent zelfstandig, resultaatgericht en communicatief;Je hebt een praktische instelling en werkt met daadkracht.

Je kunt prioriteiten stellen en risico’s juist inschatten. Je bent in staat je eigen tijd
goed te managen.

Functie eisen

Je hebt HBO werk- en denkniveau op elektrotechnisch gebied aangevuld met relevante technische opleidingen, cursussen en/of specialisaties;
Je beschikt over enige relevante werkervaring of bent startend;
Herken je jezelf?

Heb je ervaring in een soortgelijke functie, heb je technische affiniteit, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift solliciteer dan direct.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke en zelfstandige functie binnen een collegiale en informele opererende organisatie, waarin je al je energie en creativiteit kwijt kunt. Uiteraard krijg je een marktconform salaris en ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend in orde.

Aditech zoekt een werkvoorbereider, die bij voorkeur ervaring hebben in de utiliteit. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bel even met Aditech Arnhem of solliciteer direct via deze vacature.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Voor een gerenommeerde opdrachtgever in de techniek van middelgrote omvang zoeken wij een werkvoorbereider. Onze opdrachtgever is gevestigd in de achterhoek en heeft zijn projecten door het gehele land.
Vacature doorsturen