Service engineer E & W regio Amsterdam

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Noord-Holland
  • 11932

Over de functie

Aditech Engineering is voor een groot installatiebedrijf in de regio Amsterdam op zoek naar een ervaren service engineer. Ben je bekend met het uitvoeren van service en onderhoud aan gebouwgebonden installaties op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als service engineer verricht je werkzaamheden aan gebouwgebonden installaties op het gebied van luchtbehandeling, verwarming en elektrotechniek. Je voert controles en testen uit conform de voorschriften en procedures. Wanneer er meer- en minderwerkzaamheden signaleert, informeer je de projectleider hierover. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de onderhoudsrapporten, bestel je materiaal en werk je alle logboeken bij.

Functie eisen

- Afgeronde technische opleiding richting elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde
- Ervaring met het uitvoeren van onderhoud binnen de utiliteitsbranche
- Je bent in het bezit van een vca basis
- Omgaan met AD-Hoc situaties
- Communicatief sterk, je kunt je goed verwoorden en je kunt door een juiste vraagstelling tot de kern van het probleem komen
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Wat wij bieden

Als service engineer ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech ga je aan de slag voor een installatiebedrijf met meerdere vestigingen door het land.
Vacature doorsturen