Tekenaar / Engineer W

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Zuid-Holland
  • 11926

Over de functie

Als Engineer W ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitwerken van werktuigbouwkundige installaties. De projecten zijn over het algemeen gericht op de utiliteit te denken aan kantoorpanden, winkels, fabrieken of zorginstellingen. Je maakt deel uit van het projectteam waarin je samenwerkt met de calculator, werkvoorbereider en de projectleider.

In de ideale situatie begin je vanuit het bestek, maar vaak gaat het in de praktijk anders. Je begint vanaf een schets de installatie te vertalen naar een technische tekening waarbij je tevens verantwoordelijk bent voor de engineering van de installatie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwerptekening, principe schema's, detailtekeningen en revisiewerkzaamheden als de installatie is geplaatst. Als je een akkoord hebt op het ontwerp trek je de materiaallijst uit en zet je de richtlijnen en voorschrijven uit. Daarnaast denk je mee met de werkvoorbereiding om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden zo goed en vlot mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

Functie eisen

- Afgeronde MBO of HBO opleiding richting de installatietechniek
- Ervaring met AutoCAD, StabiCAD of Nordined.
- Ervaring met BIM is een pre
- Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring
- Je hebt engineeringservaring op het gebied van W installaties binnen de utiliteit

Wat wij bieden

Als tekenaar ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech kom je te werken op de service afdeling van een installatiebedrijf in Rotterdam. Het bedrijf is actief binnen de woningbouw en utiliteit op het gebied van service en onderhoud aan zowel de E als W installatie.
Vacature doorsturen