Assistent technisch beheer W regio Breda

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Noord-Brabant
  • 11924

Over de functie

In de functie van assistent technisch beheerder ben je verantwoordelijk voor zowel de elektrotechnische als waterzijdige installaties binnen kantoorpanden. Je zorgt ervoor dat de storingen worden opgelost en dat het onderhoud wordt uitgevoerd. Een onderdeel van je werk is het bijhouden van de onderhoudsrapporten en het opnemen van projecten aan de hand van het onderhoud. In overleg met de werkvoorbereider geef je een offerte af. Bij een akkoord van de klant zorg je ervoor dat de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Het bestellen van materiaal, maken van de planningen en het aansturen van monteurs behoren tot de werkzaamheden van een assistent technisch beheer.

Functie eisen

- Technische opleiding op MBO/MTS niveau richting installatietechniek of werktuigbouwkunde
- Kennis van gebouwgebonden installaties op het gebied van E & W
- Je bent in het bezit van een VCA VOL, of bereid deze te behalen
- Als persoon heb je een commerciële instelling en beschik je over leidinggevende capaciteiten
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan als assistent technisch beheerder bij een mooi installatiebedrijf in de omgeving van Breda met de mogelijkheid om in vaste dienst te komen. Je hebt altijd een vast contactpersoon bij Aditech waar je alles aan kunt vragen.
Leuke borrels en uitjes met collega’s en natuurlijk marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech ga je aan de slag voor een installatiebedrijf met meerdere vestigingen door het land.
Vacature doorsturen