Cleanroom medewerker

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 2
  • Locatie: Overijssel
  • 11902

Over de functie

Heb jij een technische achtergrond, ben je geduldig, stressbestendig, bereid om in ploegendiensten te werken en op korte termijn beschikbaar? Dan heeft Aditech Mechanical een mooie uitdaging voor jou!

Wegens een uitbreiding van activiteiten voor de cleanrooms bij een klant van ons zijn wij op zoek naar nauwkeurige "cleanroom" medewerkers! Je werkt in een pak die je verplicht moet dragen om de kwaliteit van de cleanrooms intact te houden. Het is jou taak zo nauwkeurig mogelijk de producten schoon te maken met de benodigde tools om vervolgens onderdelen te assembleren. Denk hierbij aan microscopische stofdeeltjes verwijderen van zeer fijne producten en het assembleren van fijnmechanische onderdelen van chipfabrikanten.

Functie eisen

- MTS
- Geduldig
- Stressbestendig
- Constructie tekeningen kunnen lezen
- Bekend zijn met machinebouw
- Bereid om in ploegendiensten te werken
- Flexibel, enthousiast

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan als cleanroom medewerker aan bij 1 van onze klanten! Je hebt altijd een vast contactpersoon bij Aditech waar je alles aan kunt vragen.
Leuke borrels en uitjes met collega’s en natuurlijk marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Gereedschap en de vereiste PBM’s staan voor je klaar.

Bij Aditech heb je ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van opleiding en cursussen.
Daarnaast ga je samenwerken met een eerlijk, betrouwbaar maar bovenal gezellig team.

Word jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan op deze vacature

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is een technisch specialist die garant staat voor topkwaliteit. Doordat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan, kunnen wij ons al jarenlang rekenen tot de top 3 van leveranciers in technisch personeel. Met meer dan twintig jaar ervaring en een landelijke dekking van 14 vestigingen, kan Aditech snel schakelen tussen vraag en aanbod. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Vacature doorsturen