Chefmonteur E nieuwbouw

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Noord-Holland
  • 11901

Over de functie

Voor een van onze klanten is Aditech Diemen op zoek naar een Chefmonteur E met ervaring op het gebied van nieuwbouwprojecten. Aan de hand van de tekeningen en het overleg met de projectleider ga je aan de slag met het opstarten van het project. Je stuurt een team van monteurs aan van de organisatie zelf, onderaannemers en inleen personeel. Tijdens het project zorg je ervoor dat de werkzaamheden volgens de planning verloopt, de materialen op tijd worden geleverd en dat de bouw zo vlot mogelijk verloopt.
Dagelijks sta je in contact met de projectleider over de voortgang van het project. Op de locatie ben je het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, onderaannemers en de klant.

Functie eisen

- Afgeronde MTS/MBO opleiding richting de elektrotechniek;
- Enkele jaren relevante werkervaring als chef monteur;
- Je hebt ervaring met het leidinggeven aan monteurs;
- In bezit van diploma Basisveiligheid VCA;

Persoonskenmerken
- Je bent betrouwbaar, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Je bent flexibel ingesteld en hebt een positieve uitstraling;
- Je bent bereidt tot het volgen van opleidingen/cursussen in de branche;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan als chefmonteur E in de utiliteit en/of woningbouw bij de mooiste projecten die Nederland rijk is! Natuurlijk houden we daarbij wel rekening met de wensen en eisen die jij stelt aan de projecten. Je hebt altijd een vast contactpersoon bij Aditech waar je alles aan kunt vragen.
Leuke borrels en uitjes met collega’s en natuurlijk marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Gereedschap en de vereiste PBM’s staan voor je klaar.

Bij Aditech heb je ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van opleiding en cursussen.
Daarnaast ga je samenwerken met een eerlijk, betrouwbaar maar bovenal gezellig team.

Word jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech kom je te werken bij een elektrotechnisch installatiebedrijf in Amsterdam.
Vacature doorsturen