E Recruiter

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Diemen
  • 11850

Over de functie

Voor het Aditech Recruitment Center, beter bekend als het ARC, zijn we op zoek naar collega's om het huidige team te versterken. Het ARC ondersteunt de 12 vestigingen van Aditech met het werven en vinden van technische specialisten binnen de elektro-, installatie- en metaaltechniek. Het team begint iedere dag met een kick-off waarin we de laatste resultaten en acties met elkaar bespreken. Hierna neem je contact op met de vestiging die je die dag gaat ondersteunen, dit kan een vaste vestiging zijn of iedere dag wisselen. Samen met je collega op afstand neem je de laatste stand van zaken door als het gaat om de kandidaten die via het ARC zijn gesproken, daarnaast vraag je goed na op welk gebied de vestiging ondersteuning nodig heeft. Aan de hand van de verkregen informatie begin je de werving. Binnen het ARC doen we dit op verschillende manieren, we beginnen met het uitkammen van ons HRM systeem en alle technische specialisten te bellen die we kennen. Mocht daar niet de geschikte kandidaat tussen zitten ga je verder met het uitpluizen van andere wervingskanalen.

Functie eisen

• MBO+ / HBO werk en denkniveau
• Flexibel inzetbaarin de avonduren van maandag tot en met vrijdag
• Je hebt een commerciele instelling en ziet niet alleen kansen, maar grijpt ze!
• Je hebt een vlotte babbel

Wat wij bieden

We hebben een professionele werkplek voor je klaar staan maar snappen dat je af en toe liever in die beanbag wegzakt voor die PS4 zodat je jezelf weer lekker kunt opladen. Bij het ARC (Aditech Recruitment Center) bieden wij de juiste opstap om je zelf verder te ontwikkelen op het gebied van communicatie, sales en Hr. Wij bieden je een goed salaris en een uitdagende performance bonus. En natuurlijk een toffe after work borrel! Dat laatste is eigenlijk niet alleen op vrijdag maar dat blijft onder ons.

Over het bedrijf

Aditech? Wie dat is? Wij zijn de meest toffe organisatie van Nederland waar het maken van plezier zelfs is opgenomen in de visie van het bedrijf. Wij willen de beste zijn in alles wat we doen zodat we onze overwinningen zo vaak mogelijk kunnen vieren.

Het ARC (Aditech Recruitment Center) is een nieuwe afdeling binnen Aditech. Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring top 3 speler in de technische detachering. Als start-up gaat het ARC de strijd aan met 'the war for talent'.
Vacature doorsturen