Installatiemonteur loodgieter

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Dienstverband Uitzenden
  • Regio Noord-Brabant
  • Vacaturenummer 11726

Over de functie

wij op zoek naar een loodgieter/cv monteur/ ventilatie monteur. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de aanleg van installaties in diverse woningen en gebouwen aan de hand van tekeningen of eigen inzicht.
Het is gevarieerd werk waarbij vele facetten in deze sector aan bod komen. De werkzaamheden vinden plaats bij o.a particulieren, bedrijven als ook bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Functie eisen

- Minimaal 1e installatie monteur
- Klantgericht
- Nauwkeurig
- Communicatief vaardig
- Flexibel
- Kwaliteitbewust
- Minimaal 1 jaar ervaring is in deze branche is een must.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Daarnaast is het mogelijk een auto van Aditech gebruiken en je krijgt een gepast salaris op basis van opleiding en werkervaring.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat wij bieden

Wij bieden gave en uitdagende projecten en een prettige werksfeer. Een afwisselende en zelfstandige functie, goed salaris & aansluitende projecten. Wil je jezelf graag ontwikkelen? Dan hebben wij ook opleidingsmogelijkheden voor je!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via