Elektromonteur

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Friesland
  • 11695

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers en projecten is Aditech op zoek naar gemotiveerde woningbouwers die ervaring hebben met breedplaatvloeren, kanaalplaatvloeren en tunnelbouw. Monteurs die zich willen ontwikkelen en plezier hebben in de volgende werkzaamheden: In seriematige woningbouw, de woningen van instort tot af montage. Jij draagt ook je steentje bij aan een groter bebouwd nederland.
Jij bent als elektromonteur verantwoordelijk voor het installeren van elektrotechnische installaties. Aan de hand van tekeningen en instructies klinkt het monteren van diverse elektrotechnische installaties (zowel sterk- als zwakstroom) jou als muziek in de oren. Jij zult aan de slag gaan met de volgende werkzaamheden: het trekken van kabels, het werken op breedplaatvloeren en/of kanaalplaat / tunnelbouw, het aanleggen van vaste of flexibele pijp/buis en het maken van zakeinden. Als we hier nog wat vergeten zijn kan jij dat als echte woningbouwer vast zelf invullen.

Functie eisen

- Jij hebt een afgeronde relevante opleiding;
- Jij hebt al enkele jaren werkervaring als elektromonteur in de woning / ruwbouw omgeving;
- Jij beschikt over het diploma Basisveiligheid VCA;
- Jij houdt niet van te laat komen, lekker doorwerken vind je fijn.

Wat wij bieden

Wij bieden verschillende projecten & opdrachtgevers met een prettige werksfeer en gezellig contacten. Aantrekkelijke salarissen, opleidingsmogelijkheden en gezellige contacten behoren bij ons aanbod Zowel direct dienstverband bij een bedrijf of uitzending op projectbasis behoort tot de mogelijkheden

Over het bedrijf

BAASJES. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.
Vacature doorsturen