Cascobouwer

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO
  • Locatie: GORINCHEM, Zuid-Holland
  • 37100470

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een cascobouwer. Als cascobouwer/aluminiumbewerker maak je volledig gelaste aluminium scheepsconstructies, alsmede secties of dekhuizen. Je draagt zorg voor een zorgvuldige afwerking hiervan. Samenstellen, lassen en tekening lezen is daarbij geen probleem voor jou.

Functie eisen

- MBO werk- en denkniveau
- Nauwkeurig kunnen werken
- Minimaal 5 jaar ervaring in de scheepsbouw
- Tekening kunnen lezen
- Samenstellen
- Ervaring in het lassen van aluminium is een eis

Wat wij bieden

- Een marktconform salaris
- De mogelijkheid om door te leren
- Werk wat bij jou wensen past
- Eerlijke, directe en open communicatie
- Verbondenheid met Aditech

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 10 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten. Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!

Daarnaast ga je natuurlijk aan de slag bij één van de leukste bureaus van Nederland in de Techniek! Je werkt met een jong en dynamisch team. Natuurlijk staat hier een gepast marktconform salaris en primaire/secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover, waarbij er ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Wordt jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature!
Vacature doorsturen