Hét bureau
voor een baan
in de techniek

Lees verder

Technisch uitzend- en
detacheringsbureau

Aditech is uitzendbureau en detacheerder in de technische installatiebranche door heel Nederland. Al 30 jaar regelen we flexibel en vast technisch personeel voor kleine en grote installatiebedrijven en bedrijven in de techniek die zich bezighouden met uitvoerend werk in:

Meer over Aditech 

Flexibel personeel voor projecten

De techniek is uitdagend... De juiste personeelsbezetting op projecten, wisselende locaties en de bouwplaatsen plannen is altijd veel geregel. Dat is waar Aditech als technisch uitzendbureau het verschil maakt. Plannen is een vak. Als verlengstuk van de planning van installatiebedrijven leveren wij flexibele vakmensen van 1 week tot onbepaalde tijd op de locatie naar wens. Onze kwalitatieve vakmensen werken dag-in dag-uit in de woningbouw, utiliteit en industrie. En verzorgen zowel installatie- als servicewerkzaamheden.

De monteurs en technici werken doorgaans langere tijd bij ons waardoor wij kennis en ervaring hebben om vakmensen beter te matchen op aanvragen van planners. Plaats als planner vandaag een aanvraag, dan regelt Aditech als technisch uitzendbureau direct een gescreende en gekwalificeerde vakwerker. Alles wordt geregeld zodat de monteur direct inzetbaar en productief is op de werklocatie. Immers, het werk moet af!

Vast personeel voor werkgevers

Naast flexibele uitzendkrachten regelt Aditech als partner ook vast personeel voor bedrijven in de techniek. Denk aan leidinggevend monteurs, werkvoorbereiders en technisch specialisten. Zet Aditech in als verlengstuk van je HR-afdeling of recruitmentteam.

Bij detavast personeel leen je eerst flexibel een afgesproken periode een vakman of vakvrouw in, waarna deze over kan gaan op contract bij de werkgever. Dat zijn dus de voordelen van flexibel personeel gecombineerd met het binden van vakmensen aan jouw bedrijf. Direct vast personeel via werving en selectie behoort ook tot de oplossingen. Vanuit ons werk als technisch detacheringsbureau heeft Aditech een zeer uitgebreid netwerk en bestand met vakmensen in de techniek. Een unieke bron voor W&S.

Techniek vacatures voor technische vakmensen

Aditech heeft honderden installateurs en techniekbedrijven als klant. Uit dit opgebouwde technieknetwerk krijgen wij dagelijks meerdere aanvragen voor technisch vakpersoneel, mooi projectenwerk en vacatures voor vaste banen door heel Nederland. Dus ook bij jou in de buurt. Het doel van Aditech als technisch uitzendbureau en detacheerder is de juiste vakmensen op de juiste werkplekken in de techniek te krijgen.

Iedereen is welkom! En Aditech regelt het werk, de werkkleding en het gereedschap. En daar waar nodig ook opleidingen, cursussen en certificaten. Aditech is er voor lerende werkers via BBL-trajecten. Voor zij-instromers die gemotiveerd zijn om over te stappen naar de techniek. Voor vakmensen die graag een volgende stap willen maken. Voor ervaren technici die binnen willen komen bij specifieke werkgevers. Voor oude rotten in het vak die graag door willen. Mannen. Vrouwen. Iedereen. Aditech regelt jouw baan in de techniek.

Alles geregeld

Met 12 vestigingen door heel Nederland zit Aditech altijd in de buurt. Daar gaan we aan tafel met kandidaten die op zoek zijn naar werk in de techniek in hun eigen regio, bespreken we wensen, checken we de kennis en ervaring en koppelen we de juiste kandidaat aan de aanvragen van klanten.

En bij de juiste match… dan regelen onze lokale mensen op de vestigingen alles. Van werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en uitstekend Milwaukee gereedschap tot en met alle papieren, certificaten en loonbetaling. Zo start je als werknemer compleet verzorgd op de eerste werkdag van je nieuwe baan in de elektro-, metaal- of installatietechniek. Daarin maakt Aditech het verschil als technisch uitzendbureau en technisch detacheerder.

Wat onze vakmensen zeggen

Ik zoek technisch personeel

Ik zoek vakmensen

Ons doel is het plaatsen van de juiste vakmensen op de juiste werkplek, zodat het werk en project vlekkeloos verloopt.

Aditech oplossingen 
Ik zoek werk in de techniek

Ik zoek werk

Het werk dat jij graag doet, met een goed salaris en het juiste gereedschap, dat hebben we voor je bij jou in de buurt!

Techniek vacatures 
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Staat de technische baan die je zoekt niet tussen ons actuele aanbod van technische vacatures, maar ben je wel benieuwd naar wat we bij Aditech voor je kunnen betekenen? Stuur ons dan een open sollicitatie, dan gaan wij kijken of we jouw baan in de techniek alsnog voor je kunnen vinden.

Open sollicitatie

De vakgebied kenners

undefined