Nieuws


 • Afdeling Marketing zet jubilaris in het zonnetje

  Afdeling Marketing zet jubilaris in het zonnetje

  02-10-2018 16:16

  In augustus was Martijn Lussenburg, de financieel directeur van Aditech, 15 jaar in dienst! Om zijn jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan werd er (letterlijk) groot uitgepakt. Martijn was op de exacte datum van zijn indiensttreding nog op vakantie, maar op zijn eerste werkdag na terugkomst werd hij flink in het zonnetje gezet.

 • Aditech luidt de bouwvak in

  Aditech luidt de bouwvak in

  20-07-2018 14:19

  De jaarlijkse rustperiode voor de monteurs van Aditech staat weer voor de deur, want vandaag start in diverse regio’s de bouwvak! Voor Aditech een goede reden om dit samen met hun vakmannen in te lui

 • Aditech organiseert het WK Lamzakken

  Aditech organiseert het WK Lamzakken

  21-06-2018 09:13

  De zomer is vandaag officieel van start gegaan. De bouwvak is in zicht. Het WK Voetbal is in volle gang. Zonder Oranje. En een WK zonder Oranje, is eigenlijk geen WK. Daarom organiseert Aditech een alternatief: het WK Lamzakken!

 • Aditech opent nieuwe vestiging in Groningen

  Aditech opent nieuwe vestiging in Groningen

  15-05-2018 08:49

  Aditech, een van de grootste uitzendbureaus in de techniek, opent een nieuwe vestiging in Groningen. Operationeel directeur Jeffrey van Oostrum en consultant Jeroen Eerhard hebben afgelopen week de sleutels van de nieuwe vestiging in ontvangst genomen. Het nieuwe pand van Aditech is gevestigd aan de Verlengde Hereweg 66/66A.

Pagina 1 van 13