Vacatures techniek Limburg

Kijk voor vacature in de techniek in Limburg eens naar het vacatureaanbod van Aditech. Wij horen tot de top 3 van leveranciers van uitvoerend technisch personeel.

Passende vacatures in de techniek in Limburg
Al meer dan 20 jaar plaatsen wij werkzoekende op de juiste werkplek. Bij Aditech heb je al wat passende vacatures in de techniek in Limburg gevonden.

  • Bij Aditech hanteren wij een strenge procedure als het op selectie aankomt. Wij gebruiken hiervoor een zelf ontwikkeld model en interviewtechnieken als STAR. Ook checken wij minimaal twee referenties. Dit alles doen wij om een goed inzicht te krijgen in onze toekomstige werknemers;
  • Ben je eenmaal door de selectie heen, dan behoor je tot een vaste poule, met een flexibele schil van monteurs.
  • Verder is het van belang dat je gewend bent je snel aan te passen aan een nieuwe werkomgeving, zodat de productiviteit stabiel blijft.

Wij bieden
Wil jij graag solliciteren op onze vacatures in de techniek in Limburg?  Bel dan voor meer informatie: 088-2348000. Een open sollicitatie sturen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een ruim aanbod vacatures en begeleiden je naar die baan waar je je talenten volledig kunt ontwikkelen. Ook bieden wij losse projecten die aansluiten op jouw mogelijkheden en wensen.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Vacatures techniek Noord-Holland - Vacatures techniek Overijssel - Vacatures techniek Utrecht - Vacatures techniek Zeeland - Vacature cv monteur