Vacature techniek Friesland

Kijk voor een vacature in de techniek in Friesland in het vacatureaanbod van Aditech. Wij zijn al jarenlang technisch specialist en staan garant voor topkwaliteit. Winnaars kunnen bij ons aan de slag!

Een passende vacature in de techniek in Friesland

Je komt oorspronkelijk in Friesland, maar na je studententijd in Eindhoven, ben je daar ook blijven plakken. Jarenlang heb je er met plezier gewoond, maar je verlangt steeds meer terug naar je geboortedorp. Daar wonen je familie en oude schoolvrienden, en het is er zo lekker rustig. Je hebt de verhuizing al in je hoofd, maar je wilt eerst weten of je er wel een baan kunt vinden. Via Aditech zie je vrij snel een passende vacature in de techniek in Friesland.

  • Aditech vindt het belangrijk dat je in de buurt van huis kunt werken. Met weinig woon- en werkverkeer, zorgen we voor minder file op de weg;
  • Wij bieden boeiende projecten, die worden afgestemd op de wensen van onze werknemers. Plezier in het werk, is het hoogste goed.

Meer informatie
Wil je graag reageren op een vacature in de techniek in Friesland? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op door even te bellen: 088-2348000. Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur dan gerust een open sollicitatie.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Vacatures elektromonteur Groningen - Vacatures elektrotechniek - Vacatures lasser Limburg - Vacatures loodgieter Amsterdam - Vacatures loodgieter Noord-Holland