Vacature lasser Limburg

Plaats bij Aditech een vacature voor lasser in Limburg zodat je snel het juiste personeel zult vinden. Aditech is al meer dan twintig jaar een ervaren leverancier van uitvoerend technisch personeel.

Plaats een vacature voor lasser in Limburg
Als medewerker personeelszaken is het jouw taak om het juiste personeel te werven. Omdat er al enige tijd vraag is naar nieuwe mensen, heb je bij Aditech een vacature voor lasser in Limburg geplaatst. Aditech denkt niet alleen aan het personeel, maar wij doen er ook alles aan om de werkgever zo goed mogelijk van dienst te zijn:

  • Bij ons is kwaliteit van belang. Merk je binnen de eerste twee werkdagen dat het door ons ingezette personeel niet aan de eisen van de aanvraag voldoet? Dan sturen wij geen factuur voor de gewerkte uren. En vanzelfsprekend zorgen wij zo snel mogelijk voor vervangend personeel;
  • Wij maken gebruik van een strenge en uitgebreide selectie. Wij hebben een zelf ontwikkeld model en hanteren interviewtechnieken als STAR met testmodules.


Referenties
Ook checken wij altijd minimaal twee referenties. Op deze manier proberen wij een zoveel mogelijk inzicht te krijgen in onze kandidaten. Wil je graag een vacature voor lasser in Limburg bij ons plaatsen? Plaats dan online een aanvraag voor personeel. Heb je nog vragen? Dan kun je ons natuurlijk even bellen: 088-2348000.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina's:

Vacatures loodgieter Amsterdam - Vacatures loodgieter Noord-Holland - Vacatures metaalbewerking - Vacatures techniek Gelderland - Vacatures techniek Limburg